Elke training is maatwerk

Soms is er iets anders nodig dan individuele- of teamcoaching. Bijvoorbeeld het aanscherpen van de vaardigheden. Dan kan een training de juiste aanpak zijn. Ik maak trainingen die passen bij de vraag, de situatie en de persoon. Net wat nodig is. Dat is een training op maat.

Vaardigheidstrainingen

Voor managers en professionals die specifieke vaardigheden willen aanscherpen, maak ik op maat gesneden trainingen. Dit zijn vaardigheidstrainingen zoals bijvoorbeeld effectief presenteren, communiceren, verkopen, slecht-nieuwsgesprekken, doelgericht werken en nog veel meer. Deze trainingen kunnen individueel of in teamverband gegeven worden.

Trainingen over bewustzijn, energie en ontwikkeling van talent en passie

Samen met andere trainers maak ik ook trainingen die gaan over bewustwording, energie en het ontwikkelen van talenten en het ontdekken van je passie. Hiervoor werk ik samen met specialisten op het gebied van NLP, kinesiologie, TriMetrix of het HBDI-model.

Kennismaken voor een training op maat?

Soms speelt er iets, maar kun je er nog niet helemaal de vinger op leggen. Dan is het lastig aan te geven wat er moet gebeuren of wat voor soort training nodig is. Daarom kom ik graag eerst langs. Even kennismaken en horen wat er speelt. Met die informatie werk ik een voorstel uit voor een training of (team)coaching op maat. Zullen we dus eerst eens vrijblijvend afspreken?