Testimonials Teamcoaching

“Toen het nodig was heeft Fiona ons gecoacht in de haalbaarheid van het traject en het vasthouden van de energie. Wat mag je van elkaar verwachten, welke deadlines spreek je af etc. Maar ook, hoe voelt iedereen zich in het traject.”

 

“Fiona is een erg betrokken coach en weet hoe ze een team op een positieve manier aan het werk kan zetten.”

 

“Fiona had het goed door op een gegeven moment toen de energie uit de groep was en kon dit goed teruggeven zonder daarin beslissingen voor ons te nemen.”

 

“Ik merk dat het team dichterbij elkaar is gekomen, meer tegen elkaar durft te zeggen.”

 

“Goede daadkrachtige coach, die structuur en tijdsbewaking heeft.”

 

“Goede formulering van de vragen die gesteld worden, waardoor er dieper gekeken en gevoeld wordt bij de medewerker.”

 

“Er wordt nu serieus naar elkaar geluisterd”

Testimonials Individuele Coaching

“De gesprekken vond ik erg fijn, in een prettige omgeving. De kwaliteit is hoog, ik merkte dat het al snel beter ging en ik de geleerde dingen goed kon toepassen”

 

“Ik vind mijn coach erg betrokken, ze had snel inzicht in mijn werksituatie. Maar toch erg gereserveerd en discreet. Ze zegt niet goed of fout, maar liet me dit zelf inzien, dat vind ik knap”.

 

“De kwaliteit is hoog. Fiona is iedere sessie begonnen met een samenvatting van het traject tot nu toe en de coachvraag getoetst om deze nog scherper te krijgen. Dit hielp mij en het traject. Zo zijn we op koers gebleven.”

 

“Fiona is kundig, toegankelijk en professioneel”

 

“Ik typeer jouw handelen als ‘zuiver’ omdat je steeds actief zoekt naar meerwaarde van wat jij doet voor het leerproces van coachee. Dat vind ik belangrijk en gaaf om te zien bij jou!”