Fiona Vogel, coach

Ik ben Fiona Vogel, teamcoach, individueel coach, trainer, interimmanager en oprichter van Ondersteboven. Als kind hing ik graag ondersteboven aan een rekstok. Het gaf me een nieuwe kijk op de wereld, ordende mijn gedachten en gaf een soort rust.

Rekstok

Later leerde ik dat in yoga de hoofdstand, Sirsasana, de denkkracht en het bewustzijn vergroot en de geest helder maakt. Dat wil ik mijn cliënten ook laten ervaren. Maar dan zonder rekstok natuurlijk.

(Team)coach

Als gecertificeerd coach help ik teams, managers en professionals beter presteren en zich verder te ontwikkelen. Dit doe ik door (team)coaching waarbij ik mijn cliënten bestaande patronen laat inzien en hen leer die te doorbreken. Door grip te geven en hen bewust te maken van hun keuzes en kracht, komen mijn cliënten verder en bereiken ze meer.

Ervaring

Ik heb 22 jaar werkervaring waarvan 12 jaar als leidinggevende van verschillende teams. Hierin was ik altijd al bezig mensen verder te helpen in hun zelfbewustzijn, zelfstandigheid, groei en ontwikkeling.

ST!R gecertificeerde coach

In maart 2014 heb ik mijn loopbaan een andere wending gegeven en ben zelfstandig verder gegaan als coach, teamcoach, adviseur en trainer binnen mijn bedrijf ‘Ondersteboven Groei & Ontwikkeling’. Ik heb de ST!R gecertificeerde opleiding individueel professioneel coachen en teamcoachen aan de Haagse Hogeschool succesvol afgerond. Het ST!R staat als keurmerk garant voor kwaliteit in coaching. Inmiddels heb ik al diverse profit en non-profit teams, managers en professionals begeleid.

Persoonlijk en doelgericht

Professioneel, resultaatgericht, energiek, pragmatisch, analytisch, sensitief en communicatief zijn een paar kernwoorden die mij goed omschrijven. Mijn aanpak is persoonlijk en doelgericht waarbij ik ernaar streef het zelfinzicht en het eigenaarschap van mijn cliënten te vergroten. Dit doe ik zowel in mijn coachingssessies als ook in verandertrajecten en bij interimopdrachten.

Waar ik van hou…

Van mijn man en 2 jongens waarmee ik in Voorburg woon. Van sporten, yoga en body & mind waarmee ik mijn gevoel en ratio in balans houd. En van zingen in een zanggroep, van reizen en van buiten zijn, wandelend met mijn gezin of vrienden in het bos, langs de zee of in de bergen.